Skip to main content

Christiane Weyh

Tannlege

Tannlege Christiane Weyh er utdannet tannlege ved Universitet i Jena, Tyskland i 2004 og begynte sitt yrkesliv som offentlig ansatt tannlege i Orkanger, Sør-Trøndelag. 2005 flyttet hun til Sør-Varanger og startet ved Tannhelsetjenesten i Kirkenes hvor hun har vært ansatt til sommeren 2019, og blant annet veiledet tannlegestudenter i praksis fra UIT i mange år. 

Hun er sertifisert for estetisk odontologi (fra DGÄZ og APW, 2-årig videreutdanning), og har deltatt på mange ulike kurs i utlandet og Norge med estetisk tannbehandling og bittrehabilitering som hovedemne. I sommer 2022 har hun fullført kompentansekurset i implantatprotetikk og er godkjent for å utføre  implantatprotetikk med bidrag fra folketrygdens stønadsordning. Hun samarbeider med spesialister i oral kirurgi eller periodonti for innsetting av selve implantatet.

Christiane er medlem av Norsk tannlegeforening (NTF) , Deutsche Gesellschaft für Ästhetische Zahnmedizin (DGÄZ) og Deutsche Gesellschaft für Zahn-, Mund- und Kieferheilkunde (DGZMK).